ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

До півметра снігу випало в Україні!

    20 квітня 2024 субота
    97 переглядів
    Прес-центр ДСНС України повідомляє...

    Справжня зима! За 12-13 листопада 2016 в результаті сильних снігопадів, хуртовин та ожеледиці, налипання мокрого снігу, сильні пориви вітру сталося знеструмлення 955 населених пунктів в одинадцяти областях.

    Станом на 21:00 13 листопада без світла залишилися 642 населених пункти в дев'яти областях, повідомляє прес-центр ДСНС.
    Найбільшими перепонами снігу, до 50 см, випало в Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій та Житомирській областях. У Київській, Вінницькій та Черкаській областях - сніг з дощем, а в Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській і Запорізькій - місцями в Одеській, Миколаївській, Херсонській - йде дощ.
    Службами автомобільних доріг у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій областях обмежено рух великогабаритного транспорту, а в Чернівецькій області в 7 районах обмежена повністю.
    "До ліквідації наслідків негоди всього залучено 4513 осіб та +1565 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС - 255 одиниць техніки та близько 900 чоловік особового складу," - йдеться в повідомленні.
    14 листопада вночі в північних і центральних областях України сильний сніг, в областях, крім південних і східних, - місцями хуртовини; місцями пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах більшості областей України ожеледиця.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору