ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через приховані цигарки в українця вилучили «RENAULT» з чеською реєстрацією (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    94 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    Спробу незаконного переміщення цигарок припинено працівниками Закарпатської митниці ДФС на митному посту «Тиса».

    Українець прямував у приватних справах з України в Угорщину на автомобілі «RENAULT LAGUNA» із іноземною реєстрацією.
    Формою проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». При усному опитуванні заперечив наявність будь-яких товарів, в тому числі тих, що підлягають декларуванню, а також повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.
    На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами, працівники митниці прийняли рішення про проведення поглибленого митного огляду автомобіля. В ході здійснення якого, в спеціально обладнаних та пристосованих місцях, виявлено приховані від митного контролю 115 пачок «ROTHMANS» та «BOND», вітчизняного виробництва, з акцизними марками України. Співвітчизник визнав, що тютюнові вироби є його власністю.
    Таким чином, громадянин України вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з використанням спеціально виготовлених сховищ.
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Складено протокол про порушення митних правил, автомобіль та цигарки вилучено до рішення суду.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору