ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція встановлює обставини аварії за участі неповнолітнього (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева повідомляє...

    Який, до того ж, втік з місця події.

    Співробітники Тячівського відділу поліції встановили особу водія, який спричинив ДТП, де «Mercedes-Benz E 200» в’їхав у припаркований «Fiat Doblo», та зник з місця події.

    Вчора, 30 жовтня, після 21 години до правоохоронців звернувся житель Тячева та повідомив про аварію на вулиці Незалежності. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «Mercedes» з чеською реєстрацією не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі автомобілем. Після цього «Mercedes» відкинуло на узбіччя дороги, де він в’їхав в електроопору. Пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження, в тому числі травму хребта. Водій авто зник з місця події.

    Оперативно-розшуковими заходами встановлено, що водієм «Mercedes-Benz E 200» та винуватцем ДТП є 17-річний мешканець смт. Тересва. Юнак керував автомобілем без посвідчення водія. Правоохоронцям пояснив, що злякався, тому й утік з місця аварії.

    Хлопця опитано та освідчено на стан алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб поміщено на спец майданчик Тячівського відділу поліції. За даним фактом буде розпочато кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального Кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору