ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто хоче створити "Закарпатську народну республіку"?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Російський «план дій» щодо дестабілізації ситуації на Закарпатті

    На електронній пошті помічника російського президента Владислава Суркова знайдений документ про створення республіки на території Закарпаття.

    Українські хакери «КіберХунта», які раніше заявили, що нібито отримали доступ і повністю контролюють листування у пошті помічника президента Росії Владислава Суркова, виклали «план дій» щодо дестабілізації ситуації на Закарпатті та надання регіону федерального статусу.
    У документації йдеться про цілий план дестабілізації ситуації та автономізації Закарпаття. Його мали втілювати на місці закарпатські політики – нардеп Михайло Ланьо, екс-нардеп Іштван Гайдош та депутат облради Іван Чубирко (також представник «Відродження» та керівник місцевого Українського вибору, родич Віктора Медведчука).
    Суть полягала у тому, аби розхитати ситуацію на Закарпатті за допомогою проросійського крила так званого русинського руху.
    Слід зауважити, що як не парадоксально, але партія Відродження на Закарпатті (як і загалом по країні) входить у пропрезидентську більшість разом з Блоком Петра Порошенка, її представники мають ряд ключових позицій в області (заступник голови облради, бюджетний напрямок, тощо).
    Група також повідомила, що наразі вони аналізують фрагменти листування Суркова з його помічником Карповим, який для конспірації підписує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович, повідомляється на сайті організації.
    «У його пошті нами знайдені злочинні плани Путіна і його поплічників з продовження захоплення українських територій на західній Україні, в тому числі плани з дестабілізації політичного життя в Україні і проведення дострокових парламентських виборів», – йдеться у повідомленні.
    Також, на сайті викладені документи, в яких, зокрема, прописані «невідкладні комплексні заходи» з дестабілізації політичного життя в Україні.
    «Відповідно до отриманих рекомендацій і на основі представлених раніше матеріалів пропонується такий комплекс заходів, спрямованих на просування ідеї федерального статусу Закарпаття. Він передбачає організацію роботи в різних соціальних, політичних групах, структурах регіону з використанням провідних сил області», – йдеться документі з листування.
    Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що опубліковане українськими хакерами листування помічника президента Росії Владислава Суркова є справжнім.
    Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. «Підтверджуємо правдивість документа, який виявили під час злому листування натхненника проекту «Новоросія», фактичного куратора російських терористичних банд «ЛДНР», одного з організаторів розстрілу «Небесної сотні» і «сірого кардинала» путінського режиму Суркова. Висновки робіть самі», – написав Шкіряк.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости