ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський митник вимагав від учасника АТО 1,6 тис. євро хабара (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    82 переглядів
    Департамент захисту економіки Нацполіції України повідомляє...

    Затримали його оперативники Управління захисту економікиНацполіції та слідчі Військової прокуратури на території міжнародного пункту пропуску.

    Так, оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕНацполіції задокументували злочинну діяльність старшого державного інспектора митного посту, розташованого на україно-словацькому кордоні. 42-річний митник організував злочинну схему по імпорту цінностей без сплати обов'язкових платежів. Звісно ж, не безоплатно.
    За фактом корупційної діяльності військовою прокуратурою Західного регіону України було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
    Так, в рамках досудового розслідування оперативники УЗЕ задокументували вимагання 1,6 тисяч євро неправомірної вигоди з учасника бойових дій за надання його послуг та одержання ним коштів. Гроші отримував частинами.
    12 жовтня старшого інспектора митного посту затримали оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ Нацполіції та слідчі військової прокуратури Західного регіону України. На території міжнародного пункту пропуску митник одержав від учасника АТО неправомірну вигоду. Загальна сума хабара - 1100 євро.
    На даний час він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
    Оперативники УЗЕ перевіряють причетність інших працівників митниці до корупційної діяльності.
    Департамент захисту економіки Національної поліції України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору