ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ювіляр Іван Король 22 роки очолював профспілки Закарпаття

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    Колишній голова Закарпатської облпрофради Іван Король святкує 75-річчя.

    13 жовтня виповнилося 75 років колишньому голові Закарпатської облпрофради Івану Королю, яку він очолював 22 роки.

    Під керівництвом Івана Івановича в профспілках Закарпаття було зроблено багато добрих справ у відстоюванні прав та інтересів людей. А це – зустрічі з членами профспілок у трудових колективах, ветеранами профспілкового руху, соціальне партнерство з владними структурами, участь у протестних акціях профспілок, постійна допомога у вирішенні людських проблем. В області укладалася Територіальна угода між облдержадміністрацією, профспілками та об’єднанням організацій роботодавців «Закарпаття». За підсумками оздоровлення дітей Закарпатська облпрофрада завжди визначалася серед кращих у Всеукраїнському огляді профспілок на кращу організацію цієї роботи і неодноразово нагороджувалася знаком Федерації профспілок України «Шана і подяка». Профспілки Закарпаття шефствували над прикордонними заставами, розташованими в області, після початку антитерористичної операції на Сході України допомагали Збройним Силам. Хореографічні колективи обласного Будинку культури профспілок – «Юність Закарпаття», «Джерельця Карпат», «Веселка» добре відомі за межами нашого краю. Немає жодної області України, де б міжгалузеві спартакіади профспілок проходили 25 років поспіль. За показниками передплати на газету ФПУ «Профспілкові вісті» наша облпрофрада – постійно була в лідерах...
    Звичайно, неможливо згадати усе, що зроблено під час роботи в профспілках. Але кожне добре діяння завжди залишало добрий слід.
    Доля дарує Івану Королю активне, багате й цікаве життя. В його особистості поєдналися людяність і доброта, поважне ставлення до людей і почуття патріота свого краю, глибокі знання і професіоналізм. Його мудрості, вмінню дати слушну пораду, почуттю гумору, влучному слову можна тільки позаздрити.
    Цієї осінньої пори Іван Іванович Король відзначив гарну дату у своєму житті. Здоров’я, життєвих гараздів, сімейного щастя, мирного неба і благополуччя, шановний ювіляре! Нехай ваше серце завжди буде відкритим для людей.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    На ФОТО: Іван Іванович Король.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости