ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черговий фурор ужгородських таеквондистів (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Ужгород представляла команда «KOROLOVYCH TEAM».

    Днями в м.Івано-Франківськ відбувся традиційний турнір з Таеквон-До «Ivano-Frankivsk open». У змагані взяли участь понад 200 учасників. Місто Ужгород представляла команда «KOROLOVYCH TEAM» у складі 10 спортсменів, які здобули: 4 - золоті, 3 - срібні нагороди.

    А саме:
    В категорії 9-10 років -32кг Даша Королович провела 3 поєдинки в яких продемонструвала явну перевагу над своїми суперницями, та посіла 1 місце. Наші самі наймолодші предстаниці команди Псайко Каміла та Королович Поліна в категорії 5-6 років -23 кг виграли свої перші бої та у фіналі 1 та 2 сходинку розділили між собою, де 1 місце зайняла Псайко Каміла, а її співклубниця Королович Поліна відповідно посіла 2 місце.
    В категорії 7-8 років -22кг наші спортсмени Дмитро Бушко та Шапочніков Сергій провели по 3 бої, здолавши у своїх противників, наші хлопці у фіналі зустрілись між собою, де 1 місце зайняв Бушко Дмитро, а його співклубник Шапочніков Сергій посів 2 місце.
    1603-.jpg
    Ще одне 1 місце команді приніс наш юніор Дмитро Рябінчак, вигравши категорію 15-17 років -62 кг.
    В категорії 7-8 років -32 кг Марк Кобзар провів 3 поєдинки та зайняв 2 місце.
    Також гідно представили команду Єгор Терновенко, Еміль Станко та Олексій Рошканюк, в своїх категоріях в рівних поєдинках за різнобіжністю судів вони поступились своїм суперникам.
    В командному спаррингу серед дітей віком 7-8 років, команду Ужгород представляли Бушко Дмитро, Рошканюк Олексій та Шапочніков Сергій.
    Незважаючи на те, що наші спортсмени значно поступались своїм соперникам у вазі, показавши характер та нестримне бажання до перемоги, наші спортсмени виграли свої бої і здолавши команду суперників вийшли у фінал, де не значно поступились іншій команді, та зайняли 2 місце серед 4ох команд.
    Всі спортсмени тренуються під керівництвом Владислава Короловича та представляють ОК ДЮСШ ФСТ «УКРАЇНА».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору