ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Водій "Шкоди", втікаючи від патрульних у Мукачеві, викинув кастет (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева повідомляє...

    9 жовтня близько 2-ї години ночі у Мукачеві патрульні зупинили Mercedes-Benz за порушення ПДР. Подія трапилась на вулиці Залізничній.

    Під час поверхневої перевірки полісмени виявили предмет, схожий на зброю. Відповідних дозвільних документів водій не мав.
    На місце події патрульні викликали слідчих, які в присутності понятих вилучили зброю. Подробиці та законність придбання вилученого предмету встановить слідство, - інформує УПП в м. Ужгород та Мукачево.
    Наступного дня близько 5-ї години ранку ужгородські патрульні зупинили за порушення ПДР Skoda Octavia на вулиці Швабській. Під час спілкування водій автівки почав тікати.
    Переслідуючи його, полісмени помітили, як той викинув невідомий предмет, який до цього ховав в кишені. Патрульні затримали чоловіка та відшукали предмет, якого намагався позбутися чоловік – ним виявився кастет.
    Нагадуємо, що носіння, виготовлення, ремонт або збут холодної зброї без передбаченого законом дозволу та обіг зброї, не внесеної до Державного збройового кадастру (крім несучасної зброї), а також незаконний обіг зброї та бойових припасів до зброї заборонено. За це передбачена відповідальність відповідно до кримінального кодексу України.
    1575-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору