ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Україні вперше пройде Wedding Fashion Ukraine (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    52 переглядів
    22-23 жовтня у Києві пройде знакова подія у весільній моді.

    Знакова подія у весільній моді пройде у Києві 22-23 жовтня - Wedding Fashion Ukraine. Це водночас і модні покази, і бізнес-площадка для розвитку весільної галузі, йсвято для наречених.

    У столичному КВЦ «Парковий» вперше зберуться усі кращі українські весільні марки, баєри регіональних салонів, рітейлери з Європи, Балтикита СНД. Бренди покажуть дефіле останніх колекцій, баєри обговорять бізнес-проекти у спеціально відкритих на Wedding Fashion шоу-румах, а у фіналі всіх чекає«Білосніжний гала-показ» весільних трендів сезону 2017/2018 років. Серед гостей Wedding Fashion- редактори головних глянцевих видань країни, модні блогери, відомі в Україні люди й, звичайно, самі наречені.

    «Ми хочемо підтримати нашу весільну моду, показати, що сукні «made in Ukraine» - це висока якість і витончений стиль, що йти заміж у них – престижно», - говорить засновник Wedding Fashion Ukraine Тетяна Аршинник і запрошує до участі й ужгородські весільні бренди та салони – давайте розвивати весільну галузь разом! Баєрита бренди можуть отримати запрошення, зателефонувавши за номером +38 067 233 87 41, а гості – залишивши заявку в особистому повідомленні на fb-сторінці заходу www.facebook.com/Wedding.Magazine.Ukraine. Детальніше на www.weddingmagazine.com.ua

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору