ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці активно здають в поліцію нелегальну зброю

    29 березня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Лише за вчорашню добу закарпатці добровільно здали працівникам поліції 4 одиниці зброї: дві мисливські рушниці, нарізну гвинтівку та газовий пістолет.

    На Закарпатті триває місячник добровільної здачі зброї, в ході якого громадяни мають можливість легально позбутися незареєстрованої зброї, а при бажанні ще й зареєструвати її на себе в установленому законом порядку.
    Так, упродовж доби 6 жовтня в поліцію здали 4 одиниці зброї. Зокрема, житель с.Худльово Ужгородського району приніс газовий пістолет. Зброя не придатна для стрільби і підлягає знищенню.
    Інший житель Ужгородщини, з с.Анталовці, здав у поліцію нарізну гвинтівку чеського виробництва, яку він, як каже, знайшов у канаві. Зброю чоловік має намір офіційно зареєструвати на себе.
    Мисливську рушницю «ІЖ» та гладкоцівкову рушницю здали громадяни до Мукачівської та Тячівської поліції. Обоє громадян також мають намір зареєструвати дану зброю на себе.
    У поліції області нагадують, що добровільна здача незареєстрованої зброї під час проведення місячника звільняє її власника від кримінальної відповідальності.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору