ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сім’я українців налагодила виробництво пальто, які продаються навіть у Європі (ВІДЕО)

    23 квітня 2024 вівторок
    76 переглядів
    Герої вітчизняного бізнесу.

    Виробництво сягає 13-15 тисяч пальто на сезон, а компанія вже представлена у 19 містах України і товар активно просувається у Європу



    Вже 15 років українська родина займається успішним бізнесом із виробництва пальто, які продаються навіть у Європі.


    Першу продукцію власного сімейного бізнесу відвозили на власній машині на Троєщину, тепер же виробництво сягає 13-15 тисяч пальто на сезон, а компанія вже представлена у 19 містах України і товар активно просувається у Європу. "Купляли чужі пальта, їх повністю розкривали і дивились, як люди зсередини все це роблять", - ділиться своїм досвідом творець вітчизняного одягу європейської якості Валерій Коломієць, засновник ТМ "Вівалон".


    Клієнтів, за словами Валерія, шукали самі. "Сідали в машину і їздили по ринкам України", - розповідає підприємець. Першим було замовлення з Троєщинського ринку у вигляді 50 одиниць товару. Пальто реалізовувались швидко і справи пішли вгору. Зараз є торговельні точки у 19 містах України і у Вільнюсі. Найприємніше для підприємця бачити дівчат у Європі, одягнених у його товар.


    "Ми самі їздимо до Італії закуповуємо тканину, самі їздимо по складах. І якось ми приїхали на один склад від фабрики, на якій робить деякі свої тканини Армані", - розповідає співвласниця компанії Катерина Коломієць. За її словами, тоді їм вдалося взяти тканину, призначену для нової колекції Армані.Катерина каже, що вони мають у своєму розпорядженні багато брендових тканин, які у виробництві поєднуються зі звичайними тканинами.Після відкриття торгової точки у Вільнюсі українські підприємці мають наміри вийти на нові ринки Європи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору