ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутата від "БПП" О.Третьякова викрили в монополізації лотерейного ринку

    19 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Станіслав Оліфіренко: "Йде відвертий правовий бєспрєдєл"

    Рада національної безпеки та оборони готує на затвердження Президента України нову редакцію антиросійського списку санкцій, проте мотиви включення в нього компаній, що працюють в Україні, до сих пір залишаються секретом за сімома печатками.

    Про це написав журналіст Сергій Глушко в блозі.
    Журналіст вважає, що замість публічного обговорення або судових розглядів зацікавлені особи використовують політичний вплив для включення в список конкурентів з метою створення комфортних монополій для своїх компаній.
    “У результаті бюджет України втрачає мільйонні надходження, а Росія одержує нові докази у діалозі із Заходом того, що впливові сили в Україні використовують війну для своїх бізнес-інтересів”, — зазначив С.Глушко.
    За його словами, в ЗМІ з’явилися цікаві публікації про те, що нардеп від “Блоку Петра Порошенка” Олександр Третьяков використовує антиросійські санкції для створення монопольного становища на лотерейному ринку для своєї компанії — “УНЛ” (Українські національні лотереї).
    "На момент “входження” О.Третьякова у володіння компанією в грудні минулого року вказує відео, яке розмістили десятки українських сайтів, але через кілька тижнів всі статті та відео були зачищені і залишилися лише в мережі Youtube, до якої очевидно ще не встигли дістатися “, - пише він.
    Коментуючи те, що трапилося тоді юрист “УНЛ” Станіслав Оліфіренко відкрито заявив про причетність до обшуку народного депутата О.Третьякова і І.Білоуса.
    “Йде відвертий правовий бєспрєдєл. Але це свавілля не взято на порожньому місці. Він йде з підтримки таких народних депутатів як Білоус, як Третьяков”, — повідомив юрист.
    Раніше компанія “УНЛ” належала європейським власникам Пітеру Шетті (Швейцарія), Вулфу Кламмерту (Австрія) і Францу Ренгхоферу (Австрія), але з незрозумілих причин перейшла в руки офшорів, за якими формально вказані кілька нікому невідомих українських громадян.
    У недавній публікації в “Дзеркалі тижня” самі депутати визнали, що лотерейний ринок монополізували “любі друзі”, яким “це віддали” і які там містять “ігрові автомати, які назвали лотереєю”. Доходи від лотерейної монополії стали “з відома керівництва країни” одним із струмочків фінансування партійного будівництва, рішення партійних питань. “Всі потоки в одну провладну команду”, визнали в українському парламенті.
    Як відомо, в минулому році після рішення РНБО України від 02.09.2015 р про включення до списку санкцій “проросійських”, як їх кваліфікували без суду і слідства, юридичних осіб — лотерейних операторів “М.С.Л” і “Патріот” національний ринок лотерей виявився фактично монополізованим компанією “УНЛ”, яка до цього мала лише 5% ринку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору