ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Закарпатгаз» проведе ремонтні роботи на газопроводі у Виноградові

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    ПАТ "Закарпатгаз" повідомляє...

    З 28 по 30 вересня Виноградівське управління експлуатації систем газопостачання ПАТ «Закарпатгаз» проведе ремонтні роботи на газопроводі у Виноградові.

    Як повідомила головний інженер Виноградівського УЕГГ ПАТ «Закарпатгаз» Марія Попович, у зв’язку з проведенням робіт з 09.00 за к.ч. 28 вересня до 20.00 за к.ч. 30 вересня буде припинено газопостачання на вулицях: Пушкіна, Павлова, Купальній, Локоти, Київській, пл. Миру, Миру (з номерів 1 – 29 та 2 – 50 ), М. Польовій, Копанській, Л. Толстого, Гірній, Коцюбинського, Добролюбова, Персиковій, Заводській, Перені, Королівській, Достоєвського, Б. Хмельницького, Писарєва, Кубикова, Суворова, Кутузова, Чехова, Цілинній, Руській, Гандери, М. Лучкая, Перемоги, Шкільній, Сонячній, Героїв Майдану, Партизанській, Вчительській, Станційній, Тюльпанів, Горького, Сечені, Сасівській, Теківській, Незалежності, Злагоди, Південній, Залізничній, Пасічній, Зарічній, Дачній, Вакарова, Островського, Цегельній, Ковача, Певрянській, м-н Промінь, Маяковського, Спортивній, Л. Українки, Митній у Виноградові.
    Під час проведення зазначених робіт на вулиці Українській у Виноградові, з 26 по 30 вересня, буде частково обмежено рух автотранспорту.
    З метою уникнення аварійних ситуацій споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.
    Відновлення газопостачання буде проводитися за умов присутності споживачів природного газу або їх представників (повнолітніх членів сім’ї) та забезпечення безперешкодного доступу представникам газорозподільної компанії до газових приладів та пристроїв.
    ПАТ «Закарпатгаз» просить клієнтів поставитися до тимчасових незручностей з порозумінням та сприяти фахівцям під час відновлення газопостачання шляхом створення умов доступу до газових приладів та мереж у домоволодіннях.
    Юрій Ломакін, фахівець із зв’язків з громадськістю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору