ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді біля універмага «Україна», котрий згорів, зник паркан (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    УЖГОРОД. Куди зникла огорожа біля універмагу, який згорів?

    Таємничий кольоровий паркан, котрий ховав чималу площу на Кирила і Мефодія (біля універмагу «Україна», що згорів нещодавно), пішов у небуття.

    І хоча сам «об’єкт благоустрою» мав не найкращий вигляд, те, що за ним – ще гірше.
    Так, очам ужгородців, котрі вже давно цікавляться подальшою долею цієї території, відкрилася цілком занедбана і доволі засмічена територія.
    Давно відомо – земля там віддана під будівництво. Втім, вести роботи ніхто не поспішав, хоча свого часу навіть біля паркану розмістили паспорт майбутнього будівництва. Та щось не склалося. Чи складеться цього разу, ми запитали в головного архітектора міста Олега Боршовського.
    От що він відповів: «На сьогодні не заплановано початок будівництва. Приводять в порядок територію та знімають той страшний паркан. Земля надана в оренду». Як пояснив чиновник, паркан прибрали на вимогу міської влади щось вчинити з недоладним парканом та звалищем за ним.
    А от, власне, як виглядає ще нещодавно прихована парканом територія ужгородського довгобуду. Чи то радше недо-довгобуду, адже про будівництво там наразі ще не йдеться, та і доля того, що лишилося від універмагу – незрозуміла.
    1203-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі