ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські патрульні вилучили в учасників масової бійки на стадіоні пістолет (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    71 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    26-річний житель Мукачівського району погрожував поліцейським пістолетом. Зброю – травматичний пістолет «Форт» із 13 патронами, а також ніж і наркотики, вилучено.

    У неділю близько 16-ї години мукачівські патрульні отримали повідомлення про бійку біля стадіону «Соколята» на вул.Драгоманова в м.Мукачеві. Прибувши на місце події, полісмени побачили біля гаражів поблизу стадіону групу людей. Ті повідомили, що кількома хвилинами раніше тут відбулася масова бійка, в результаті якої один чоловік отримав тілесні ушкодження.
    Очевидці бійки розповіли, що двоє забіяк мали ножі. Люди вказали на цих осіб. Побачивши правоохоронців, обидва молодики кинулись навтьоки. Дорогою один із них викинув у кущі шприц із рідиною коричневого кольору, ймовірно, наркотичною. На вимогу патрульних зупинитися чоловік не реагував. Натомість витягнув із сумки пістолет і націлив його на поліцейських… Однак згодом сховав зброю і продовжив тікати.
    Зловмисника наздогнали та затримали. Другого втікача знайшли в під’їзді сусіднього будинку, де він ховався від поліції. Обох правопорушників передали слідчо-оперативній групі.
    Затриманими виявилися два жителі с.Станово Мукачівського району віком 25 і 26 років. В сумці одного із них поліція виявила травматичний пістолет «Форт-12» із 14 патронами та ніж.
    За даним фактом розпочато слідство. Пістолет, ніж і шприц направлено на експертизу.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору