ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті влаштували облаву на тютюнових контрабандистів (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    На західному кордоні України, в пунктах пропуску "Вилок", "Ужгород", "Тиса" та "Угринів" була вилучена велика партія тютюну разом з автомобілями "перевізників".

    Загальна сума контрабанди склала близько 500 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.
    "Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками фіскальної служби виявили в пунктах пропуску в 8 випадках приховане в автомобілях контрабандне куриво, в 5 з них були вилучені автомобілі", - йдеться в повідомленні.
    Відзначається, що прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску "Вилок" виявили сигарети в українця і жителя Угорщини. Порушники упакували близько 1 тис. Пачок в конструкцію автомобілів Audi і Volkswagen.
    Тим часом прикордонники Чопського загону виявили контрабанду такої ж продукції в автомобілях Mercedes і Peugeot. Два українця сховали під обшивкою в стелі авто і робочих колесах 600 пачок. Вони слідували через пункти пропуску "Ужгород" і "Тиса".
    Ще один українець заховав 250 пачок сигарет під сидінням автомобіля марки Skoda. Чоловік хотів перетнути кордон в пункті пропуску "Угринів". Контрабанду виявили прикордонники Львівського загону.
    В цілому сума виявленої тютюнової продукції разом з конфіскованими автомобілями склала близько півмільйона гривень.
    Як повідомляла "Країна", на польському кордоні виявили тіло українця і дельтаплан. Державна прикордонна служба України спільно з польськими колегами перевіряє інформацію про можливу причетність загиблого до контрабандної діяльності.
    Нагадаємо, що нерідко дельтаплани використовують для переправлення контрабанди через українсько-польський кордон. Так, в травні 2016 року у кордоні з Львівською областю виявлений потерпілий крах мотодельтаплан. У літального апарату виявлено труп чоловіка і мобільний телефон.
    Причому, витримує такий пристрій навіть 20 ящиків з контрабандними сигаретами, які недавно спробував транспортувати українець з території Чернівецької області до Румунії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору