ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті знову незаконна рубка лісу! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    122 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Вчора, 9 вересня, о 22 годині вечора, рейдовою бригадою з числа працівників лісової охорони Виноградівського лісництва на чолі з в.о.лісничого Романом Федораничем у кварталі № 59 Виноградівського лісництва зупинено мікроавтобус «Фольксваген» під керуванням мешканця с.Великі Комяти пана Тинара.

    При огляді автотранспорту у кузові виявлено 75 незаконно добутих тонкомірних сортиментів (стійок) породи акація, довжиною 2,5 метри. Документів на деревину працівникам лісової охорони паном Тинаром не надано, від пояснення місця вирубки він відмовився, що підтверджує незаконність придбання деревини.
    В.о. лісничого Виноградівського лісництва Роман Федоранич про виявлене лісопорушення негайно повідомив директора ДП «Виноградівський лісгосп» Василя Агія, який дав вказівку проінформувати правоохоронні органи та скласти відповідні документи щодо порушення лісового законодавства України. Лісничий Роман Федоранич про факт правопорушення повідомив працівників Нацполіції за номером 102. Лісівники затримали автівку з деревиною до приїзду правоохоронців. Матеріали про лісопорушення направлені до правоохоронних органів для подальшого розслідування справи й покарання «браконьєрів».
    Як розповідає провідний інженер з охорони та захисту лісу ДП «Виноградівське ЛГ» Юрій Дзяпко, для того, щоб впіймати на гарячому з речовими доказами лісопорушників, працівникам лісової охорони довелося патрулювати лісовим фондом в районі сіл Онок та Великі Ком'яти декілька ночей поспіль. Та все ж таки справедливість і буква закону перемогла. Тепер справа за представниками правоохоронних органів. Лісівники ж в черговий раз довели, що чітко виконують покладені на них обов’язки з охорони лісу.
    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
    1007-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору