ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті стартує акція "Квартира під охорону"

    18 квітня 2024 четвер
    46 переглядів
    На Закарпатті - акція від поліції охорони.

    Під час дії акції, яка вже стала традиційною на Закарпаття, помешкання громадян обладнуватимуть сигналізацією поліції охорони за половину вартості монтажних послуг.

    З 15 вересня стартує традиційна, соціальна акція «Квартира під охорону», яка триватиме два тижні, - повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.
    Обладнати своє помешкання зі знижкою у 50% від вартості монтажних послуг жителі краю зможуть вже з 15 вересня. Проте, не варто зволікати, заявки на участь в акції поліцейські охорони приймають вже від сьогодні. Достатньо тільки звернутися за номерами гарячої лінії поліції охорони, чи завітати в Управління поліції охорони Закарпаття за адресою: м.Ужгород, вул.Ф.Ракоці 13А.
    Соціальна акція «Квартира під охорону» проводиться двічі на рік з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам. Фахівці Управління поліції охорони в Закарпатській області радять громадянам не відкладати безпеку свого майна та родин на завтра – краще подбати про них уже сьогодні, тим більше, коли є нагода зекономити.

    Для довідки:

    097-0-502-220 – для абонентів оператора Київстар;
    073-0-502-220 – для абонентів оператора Лайф;
    099-0-502-220 – для абонентів оператора МТС.

    Також телефонуйте на безкоштовну інформаційну лінію поліції охорони за номером: 0-800-502-220.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору