ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті знову працює НАБУ: під прицілом Ужгородщина та Тячівщина

    19 квітня 2024 п'ятниця
    90 переглядів
    НАБУ шукає на Закарпатті "великих" корупціонерів.

    На Закарпаття вчергове навідалися працівники НАБУ. Цього разу ретельно опрацьовують Ужгород і район та найбільшу в області Тячівщину.

    Про це повідомляє джерело з силових структур краю, які теж потрапили під приціл перевірки і стеження НАБУшників.
    За інформацією джерела, детективи та бійці НАБУ наразі базуються у двоповерховому будинку села Худльово Ужгородського району, який вони зняли ще тиждень тому. Будинок нашпигований антенами та засобами прослуховування, як і червоний мікробус "Фольксваген транспортер", що має наклейку з черепом і багажник металевого кольору, та номери ВС 4846 АС, на якому пересуваються працівники НАБУ.
    Також у розпорядженні НАБУшників є автомобілі "Шкода Фабіа" стального кольору з номерними знаками АА 9135 МІ, , жовтий "Рено Кенго" ВС 9531СХ, чорний "Фольксваген" АА 4665 МВ, "Хонда Цівік" чорного кольору з номерами ВС 0110 АВ та асфальтного кольору "Нива" ВС 8279 ЕА. Джерело повідомляє, що номерні знаки детективи для конспірації періодично змінюють.
    Більше половини всього десанту працівників НАБУ працює у Тячівському районі. Перевіряють, в основному, працівників лісової галузі, прокурорів та працівників місцевого відділку національної поліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А мене коли перевірять