ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція затримала п’яного депутата за кермом!

    20 квітня 2024 субота
    64 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    55-річний депутат райради поводився агресивно: лаявся, погрожував полісменам звільненням з роботи й пробував битися. Вгамували дебошира кайданки…

    Ввечері 20 серпня працівники поліції під час патрулювання зупинили в с.Біласовиця Воловецького району автомобіль ВАЗ-21014, на якому не горіла права фара. Проте водій на вимогу правоохоронців не зупинився. Довелось його наздоганяти й заблокувати.
    За кермом перебував 55-річний директор територіального центру з надання допомоги пристарілим або особам похилого віку, який є депутатом Воловецької районної ради.
    Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поводився брутально: обзивав поліцейських, погрожував їм звільненням з роботи, а також фізичною розправою. Довелось вгамувати п’яного дебоширами кайданками…
    Водій не мав посвідчення водія та документів на машину. Він також категорично відмовився від проходження освідчення для визначення ступеня алкогольного сп’яніння.
    На правопорушника складено три адмінпротоколи, зокрема й за керування ТЗ в стані сп’яніння. А остаточне рішення щодо нетверезого депутата – за судом.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору