ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Півсотні крадіжок електроенергії на Закарпатті – за тиждень!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    ПАТ "Закарпаттяобленерго" повідомляє!

    ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 8 по 14 серпня поточного року працівниками Товариства виявлено 52 факти крадіжок електричної енергії.

    Зокрема, було складено 37 Актів про порушення Правил серед населення та 15 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).
    Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Великоберезнянському та Тячівському районах (7 та 5 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на приладі обліку, впливу на роботу лічильника (механічне гальмування диску, використання магнітів тощо), а також самовільного підключення через електролічильник.
    У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи-підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 8-ми районах, з яких найбільше у Рахівському районі та м. Ужгороді (по 3 випадки у кожному). При цьому найпопулярнішим порушенням (у 8-ми випадках із 10-ти) залишається втручання в роботу приладу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).
    Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 183,43 тис. грн, із яких:
    - у побуті – на суму 53,32 тис. грн;
    - юридичному секторі – на суму 130,11 тис. грн.

    Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору