ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

По "велику рибу" НАБУ заїхало на Закарпаття!

    24 квітня 2024 середа
    79 переглядів
    НАБУ шукає на Закарпатті "великих" корупціонерів.

    Сьогодні на Закарпаття для "боротьби з корупцією" приїхало п’ять екіпажів представників національного антикорупційного бюро України.

    Завдяння антикорупціонерів — "велика риба", тобто виявлення порушень серед керівництва Закарпатської митниці ДФС, Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, Управління лісового господарства Закарпатської ОДА тощо. Про це повідомило джерело з силових структур столиці.
    Зокрема, за інформацією джерела, у Закарпатську область зранку для "відлову" корупціонерів приїхало близько 20 НАБУшників на таких транспортних засобах: "Шкода Фабіа" АА 9135 МІ, червоний мікробус "Фольксваген транспортер" ВС 4846 АС, "Рено Кенго" ВС 9531СХ, "Фольксваген" АА 4665 МВ, "Хонда Цівік" ВС 0110 АВ та "Нива" ВС 8279 ЕА.
    Наш інформатор повідомляє, що це уже 15-й заїзд цього відомства на територію Закарпаття з часу його створення. Щоразу працівники НАБУ їдуть ніби-то арештовувати якогось корпціонера, однак, з невідомих причин, повертаються з пустими руками. Джерело повідомляє, що ці візити швидше носять замовний та імітативний характер і спрямовані на те, аби морально залякати певних керівників галузей на Закарпатті, а можливо й отримати від них відкупні за неперевірку.
    Однак, цього разу, інформує столичне джерело, НАБУшники налаштовані рішуче, аж до можливого підкидання речових доказів "замовленим" керівникам. Адже у нинішньому протистоянні з ГПУ, керівництво вимагає по кожному такому рейду результати за будь-яку ціну, аби якось довести свою перевагу над тією ж Генпрокуратурою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Пудлий Русин.

    Коментар: 

    Айно, ушидкі органи должні пуд контролем активістов працювати. НАБУ для того ся і пувідомляє про акції.