ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чоловік, що кидався "коктейлями Молотова" у полісменів в Ужгороді, у такий спосіб зреагував на спробу від'єднання від газопостачання

    29 березня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    ПАТ "Закарпатгаз" повідомляє...

    17 серпня працівники ПАТ «Закарпатгаз», припиняючи газопостачання у зв’язку із заборгованістю ужгородцю У., стикнулися з неадекватним спротивом.

    Клієнт, навіть визнаючи існування заборгованості, перекрив вулицю, а згодом, після численних погроз, використав так званий «коктейль Молотова» проти прибулих за викликом працівників поліції та газовиків.
    Як повідомляє прес-служба ПАТ "Закарпатгаз", працівників поліції на місце події викликали газовики, адже споживач перекрив вулицю з метою перешкоджання проїзду спеціальної техніки до його домівки. Понад 24 тисячі гривень боргу, систематична несплата за спожитий впродовж двох років ресурс, недопуск працівників газорозподільної компанії до обстеження наявних газових приладів та постійні погрози: як наслідок – припинення газопостачання.
    Причиною низької платіжної дисципліни не завжди є неплатоспроможність споживача. Своєчасною оплатою за газ нерідко нехтують й цілком заможні люди, які йдуть оплачувати рахунки лише тоді, коли під їхні паркани під’їжджає екскаватор. Понад 2,3 тисячі клієнтів внесли до банків заборговані суми, як тільки бригади з відключення постали на порогах їхніх обійсть.
    З початку 2016 року ПАТ «Закарпатгаз» довелось вимушено припинити газопостачання 2,4 тисячі споживачам природного газу. Усього ж закарпатці боргують за блакитне паливо понад 130,8 мільйона гривень.Нині в області нараховується понад 4,7 тисячі споживачів, у яких сума боргу за газ перевищила 5 тисяч гривень. Усі вони вже отримали листи із попередженням про припинення газопостачання від газопостачальної компанії. В свою чергу, остання дала доручення ПАТ «Закарпатгаз» на здійснення робіт з припинення постачання газу боржникам.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору