ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Провокацією назвав український Генштаб ЗСУ заяви ФСБ про теракт в Криму

    20 квітня 2024 субота
    66 переглядів
    Речник Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов

    Речник Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов називає заяву Федеральної служби безпеки Росії, яка звинуватила українську розвідку в підготовці терактів в анексованому Москвою Криму, провокацією.

    Про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.

    "Ці події почали розвиватися від ранку 7 серпня, і буквально відразу у соцмережах на території окупованого Криму з’явилися повідомлення, що нібито з української сторони якісь диверсійно-розвідувальні групи проникли на територію окупованого Криму і виконували якісь завдання. Ми відразу відреагували на це, поінформувавши, що Збройні сили України перебувають у визначених районах, на визначених опорних пунктах і виконують завдання у плановому порядку, і будь-які заяви такого змісту є провокаційними", – сказав В.Селезньов.

    "Чотири дні ФСБ вичікувала, зараз з’явилася інформація, яка курсувала у соцмережах. Але буквально вчора представник ГУР Міноборони України Володимир Скибицький зробив заяву, що на території окупованого Криму ФСБ проводить навчання з антитерору. Тому цілком можливо це повідомлення лягає в інформаційну складову проведення цих навчань", – додав він.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору