ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Добре, що правоохоронців Закарпаття атестує і цей чоловік...

    26 квітня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    Свалявчанин Василь Шетеля атестує нових поліцейських.

    Свалявчанин Василь Шетеля бере участь у атестаційній комісії Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Він – гідний того, аби представляти громаду у цій структурі й характеризувати правоохоронців.

    Його кандидатуру висунули на засіданні правління ГО «Правозахист-Україна», коли знову обговорювалося питання щодо затвердження голови організації Василя Юрійовича Шетелі в персональний склад атестаційної комісії Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.
    До речі Василь Шетеля - єдиний громадський діяч з Свалявського району, який бере участь у роботі такої відповідальної атестаційної комісії. І це при тому, що атестацію проходять у м. Ужгород усі працівники поліції Закарпатської області. Уже пройшли атестацію працівники поліції другої категорії – це заступники начальників відділів і відділень, начальники слідчих відділень і їх заступники, начальники сектору відділень, начальники відділу юридичного забезпечення та інші.
    Слід сказати, що начальники відділів і відділень - це працівники поліції першої категорії, вони проходили переатестацію у Києві.
    А у вересні місяці цього року будуть проходити атестацію працівники поліції третьої категорії, тобто закінчуючи рядовим складом Національної поліції Закарпатської області.
    На правлінні Василь Юрійович чітко та однозначно запевнив, що до роботи в комісії ставиться відповідально та принципово.
    Якщо в когось із громадян виникнуть проблемні питання і претензії щодо безвідповідальної роботи деяких працівників поліції, або зловживання ними посадовим становищем, можете повідомити на таку електронну пошту: [email protected]
    Прес-служба ГО «Правозахист-Україна»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору