ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тераси кафе на вулицях Ужгорода: добре це чи погано? (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    Роберт Левицький: терасу на Корзо можна демонтувати за годину.

    Сьогодні, 4 серпня, під час прес-конференції ужгородський ресторатор Роберт Левицький зустрівся із опором міських депутатів та активістів його планам встановлення тимчасової тераси кафе на відомій пішіхідній вулиці Корзо.

    Наприклад, депутат Ужгородської міськради Андрій Риба нарахував 9 порушень у процесі встановлення тераси та отримання дозволів на неї. Окрім того А.Риба зауважив, що слід орієнтуватися на перспективу, адже у підприємців навпроти може виникнути бажання встановити таку ж терасу, і тоді місця для пішоходів зовсім не залишиться.
    "Було запитання про демонтовану бруківку. Ця бруківка немає жодної цінності. Це просто шлакобетон, яких був знятий і був поставлений на місце", - зауважив Р.Левицький.
    Він також зауважив, що тераса зовсім не є стаціонарною, адже 16 анкерів, які були встановлені, можна демонтувати за годину. Ресторатор запевняє, що на зиму тераса на вулиці не залишиться. Окрім того чоловік зауважив, що хотів встановити терасу типу маркіза, але йому у цьому відмовила міська рада.
    Що ж до реагування на спротив громади, то тут Роберт Левицький не бажає втрачати кошти: "Я вклав гроші у цю терасу, закупив меблі... Це повинні бути мої ризики? Якщо депутати скинуться або міська рада поверне мені ці гроші, то можна говорити про реакцію на спротив громади".
    Він також зауважив, що свого часу таке ж неприйняття було і щодо Ейфелевої вежі, але зараз вона стала окрасою Європи.
    Загалом же ресторатор планує опиратися, перш за все, на рішення ужгородської мерії, адже саме вона виступає регулятором у цих питаннях. Окрім того він попросив містян повірити у його реноме і довіритися й в цьому рішенні. Левицький впевнений, що проблема тут не у типі тераси, а у тому, що містяни звикли вже роками до певного вигляду Корзо і тому не сприймають нову терасу, як раніше не сприймали терасу іншого закладу Левицького - "Ля Буше".
    До слова, наразі на Корзо ми бачимо лише половину тераси розміром 4x5 метрів, тоді як дозвіл виданий на 4x10 метрів. У цьому сезоні розширення не буде, однак, навесні цілком імовірно може з'явитися удвічі довша тераса.
    267.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Че не кричал что Астика пол-дороги перекрыла ?Денег не платили чмо галицкое?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нормальная терраса, можна присесть и выпить соку, посидеть с другом. Кого то жаба давит, вот и затеяли возню. Лучше бы протестовали против "террасы" напротив "Украины" бывшей.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Это просто произвол! Как чиновников, выдавших разрешение, так и предпринимателя, который ради своей выгоды готов игнорировать мнение ужгородцев, а это НЕ ДОПУСТИМО !
    СТОП ВАНДАЛАМ