ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Авто та цигарок на суму більше півмільйона гривень вилучили митники Закарпаття (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    68 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Сьогодні, 30 липня, в зону митного контролю пункту пропуску «Дяково» Закарпатської митниці ДФС в напрямку «виїзд з України» в’їхав вантажний автомобіль "DAF", з іноземною реєстрацією , під керуванням громадянина Польщі.

    Для проходження митного контролю водій обрав «червоний коридор». При усному опитуванні іноземець повідомив, що нічого забороненого до вивезення з митної території України та прихованого від митного контролю не перевозить.
    В результаті здійснення поглибленого огляду, працівниками митниці виявлені приховані від митного контролю тютюнові вироби з акцизними марками України загальною кількістю 7210 пачок, зокрема «NZ Gold Super Slims» 4560 пачок та «NZ Blak Super Slims» 2650 пачок. Цигарки були приховані у паливному баку автомобіля.
    Таким чином, громадянин Польщі намагався перемістити через митний кордон України товари з приховуванням від митного контролю. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі ст. 511 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил, - автомобіль вартістю майже 400 тис грн та цигарки, вартістю майже 117 тис грн – вилучено.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору