ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ми дуже зацікавлені у стабільності України" - Ерно Кешкень, Посол Угорщини в Україні

    19 квітня 2024 п'ятниця
    90 переглядів
    Європейський Союз недостатньо допомагав Україні - Посол Угорщини.

    Європейський Союз недостатньо фінансово допомагав Україні у фінансовому плані і не зробив кроків для залучення українців, висловив позицію угорського уряду посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень.

    "Європа недостатньо допомагала фінансово, вона не зробила навіть таких жестів, як, скажімо, безвізовий режим, який нічого не вартий у фінансовому плані. На його (прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана - ІФ) думку, потрібно було зробити такий жест, за яким український народ зрозуміє, що Європа дійсно чекає його і що Європа хоче залучити українців", - розповів посол в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".
    Він також наголосив, що Україна - надзвичайно важливий партнер для Угорщини.
    "Ми дуже зацікавлені у стабільності України, в її економічному розвитку та політичній стабільності", - зазначив Е. Кешкень.
    Раніше прем'єр-міністр Угорщини В. Орбан заявив, що Європа недостатньо допомагає Україні в економічному плані.
    "Немає ознак стабільності в Україні, і країна втратила важливу частину своєї території і населення. Колишня економічна структура зазнала обвалу, і її існування залежить від зовнішнього фінансування... З європейської позиції, ситуація в Україні є питанням совісті, і сьогодні Європа не дуже добре чинить у цьому відношенні ", - наголосив В. Орбан.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору