ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Потужний буревій пронісся у вівторок Ужгородом (ФОТО, ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    В Ужгороді старі дерева виривало з корінням.

    Вчора по обіді в обласному центрі Закарпаття пройшла сильна злива, місцями з невеликим градом.



    Фото та відео наслідків негоди у соцмережах публікують очевидці.


    Через сильний вітер старі дерева виривало з корінням. На вулиці Фединця дерево розтрощило авто. Поруч іще одне впало на дві машини одразу.


    “О 16:42 в оперативно-рятувальну службу повідомили про падіння дерева на проїжджу частину на проспекті Свободи. Для розкрижування деревини та звільнення автошляху залучалося аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП”, — йдеться у повідомленні ДСНС.


    Ще один виклик, о 16:53, надійшов з вул. Тихого де через сильний вітер гілка багаторічного клену впала на дах п’ятиповерхового житлового будинку, пошкодивши конструкції покрівлі на площі 2 м2 та скляний балкон однієї з квартир на п’ятому поверсі.


    На цій же вулиці гілка іншого дерева пошкодила автомобіль ВАЗ 2106. На ліквідації наслідків працювали рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 14-ої державної пожежно-рятувальної частини та автокран МАЗ КС.


    “О 17:11 підрозділи ДСНС вже виїздили на вул. Вакарова, де падіння дерева призвело до пошкодження лінії електропередач вуличного освітлення та лінії телефонного зв’язку”, — додали у прес-службі ДСНС.


    О 17:32 на вул. Фединця відбулося падіння старої липи на проїжджу частину автошляху. Як наслідок, значних ушкоджень зазнали одразу три автотранспортні засоби: “Дейву-Ланос”, “Ауді-100” та “Дачія Логан”.


    Для ліквідації наслідків надзвичайної пригоди залучалися аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП, 1АЦ ДПРЧ-14, 1 АЦ ДПРЧ-15 м. Ужгород, автокран МАЗ КС.


    Ще два виїзди для звільнення проїжджих частин та забезпечення руху автотранспорту було здійснено на вул. Квітів та Л.Українки.


    Всього від УДСНС України у Закарпатській області було залучено 4 одиниці техніки та 20 чол. особового складу.


    Окрім рятувальників на ліквідації наслідків негоди також працювали аварійні бригади МРЕМ, КШЕП, Укртелекому та екіпажі ГУ НП.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору