ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Півроку в закарпатських ЦОП – понад 50 тисяч адміністративних послуг

    19 квітня 2024 п'ятниця
    50 переглядів
    ЦОП надали закарпатцям 52,5 тис. адміністративно-податкових послуг.

    У роботі 10-ти Центрів обслуговування платників у Закарпатській області задіяні 67 працівників.

    Протягом першого півріччя 2016 року вони надали закарпатцям 52,5 тис. адміністративно-податкових послуг.
    Зазначимо, що 85,4% послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.
    Разом з тим, найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом січня-червня 2016 року в області видано 36,3 тис. реєстраційних номерів, у т.ч. у ЦОП – 31,5тис.
    Нагадаємо, що Центрами обслуговування платників Головного управління ДФС у Закарпатській області надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники без черги, у зручний для них час, мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а в ЦОП м. Ужгорода – отримати ключі електронного цифрового підпису.
    Також, для зручності платників, у Центрах розміщено інформаційні стенди, які допомагають відвідувачам оформити заяви та декларації, дають можливість платникам ознайомитися з новаціями податкового законодавства, законодавства щодо ЄСВ тощо.
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости