ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль розповів про ліквідацію наслідків граду на Закарпатті

    27 квітня 2024 субота
    77 переглядів
    Збитки від граду на Закарпатті складають 103 млн гривень.

    Документи на відшкодування збитків від граду на Закарпатті на суму 103 млн. грн. чекають затвердження в Кабміні

    Для ліквідації наслідків граду на Закарпатті, компенсацій населенню та відновлення основних інфраструктурних об’єктів необхідно 103 мільйони гривень. Про це заявив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль в інтерв’ю порталу "Слово і Діло".
    "Ми підключили всі райони. Малозабезпеченим ми допомогли. Зараз ми підготували всі документи, пройшли всі комісії. Загальні збитки складають 103 млн гривень. Це і компенсація населенню, і відновлення об’єктів соціальної сфери: шкіл, дитсадків, лікарень, ФАПів, музичних шкіл", - сказав він.
    За його словами, наразі всі необхідні документи для ліквідації наслідків граду на Закарпатті передані до Кабінету міністрів. Після відповідної постанови облдержадміністрація регіону розпочне розрахунки з підрядниками.
    "Зараз воно на розгляді в Кабміні, чекаємо постанови. Ми розрахуємося з підрядниками й розрахуємося з тими людьми, які поклали покрівлю власним коштом. Цих коштів повністю вистачить. Сьогодні жодної критичної проблеми немає - ніхто без даху над головою не залишиться", - пояснив він.
    Нагадаємо, раніше Геннадій Москаль заявляв, що для ліквідації граду на Закарпатті потрібно трохи більше 100 мільйонів гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору