ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чемпіони Європи з футболу Євро-2016 - португальці! (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Фінальний матч чемпіонату Європи з футболу завершився перемогою Португалії.

    Збірна Португалії виграла у команди Франції в додатковий час і стала переможцем чемпіонату Європи - 2016. Зустріч проходила в Сен-Дені на стадіоні "Стад де Франс" і завершилася з рахунком 1: 0.



    Португалія - Франція - 1: 0 (ДВ)


    Голи: Едер, 109 (1: 0).
    Попередження: Седрік, 34; Маріу, 62; Геррейро, 95; Карвалью, 98; Фонте, 120 + 1; Патрісіу, 120 + 2 - Юмтіті, 80; Матюїді, 97; Косельні, 107; Погба, 115.


    В середині першого тайму Кріштіану Роналду отримав травму. Форвард кілька разів намагався повернутися в гру, але в кінці кінців покинув поле на ношах.


    Матч проходив з помітною територіальною перевагою триколірних, але Франції не вистачало удачі в завершальний стадії атак, а ще кілька разів португальців врятував Руй Патрісіу. У компенсований час Андре-П'єр Жіняк міг принести французам перемогу, але влучив у штангу.


    Єдиний гол був забитий на 109-й хвилині: Едер виявився один в чужій штрафній і хльостко пробив в ближній нижній кут - Уго Льоріс не встиг зреагувати на удар.


    Збірна Португалії вперше в історії стала переможцем чемпіонату Європи. Лідерство за цим показником продовжують утримувати Німеччина і Іспанія, на рахунку яких по три титули. Збірна Франції вигравала Євро двічі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору