ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Обмежені для переміщення психотропи вилучили митники Закарпаття

    23 квітня 2024 вівторок
    63 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    В громадянина України, який їхав з Італії в Україну вантажним мікроавтобусом «Mercedes-Benz 312», фахівці Закарпатської митниці ДФС виявили 40 пігулок медичного препарату «Control 2,5mg».

    Цей медпрепарат громадянин не вказав у митній декларації та не заявив про нього при усному опитуванні. Зазначимо, що знайдений препарат містить діючу речовину «lorazepam».
    Знайшли митники «Control 2,5mg» в одній із картонних коробок, які знаходились у вантажному відсіку транспортного засобу. Доступ до медпрепарату нічим не утруднювався.
    «Lorazepam» є психотропною речовиною, його обіг та переміщення через митний кордон України обмежено. Дозволяється фізичній особі перевозити такий препарат в тому разі, якщо його придбано за призначенням лікаря і в громадянина є рецепт виданий закладом охорони здоров'я.
    На момент перетину митного кордону України у громадянина відсутні будь-які дозвільні документи на переміщення цього медпрепарату. Таким чином, він не заявив митному органу точні відомості про переміщувані через митний кордон предмети, які підлягають обов’язковому декларуванню та обмежені до переміщення через митний кордон України. Зазначені дії українця мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 МКУ та на підставі статті 511 в нього вилучено товари – безпосередні предмети порушення митних правил – медпрепарат «Control 2,5mg».
    ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору