ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський самогубця помер у реанімації

    19 квітня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    ПАТ «Закарпатгаз» попереджає...

    Газ лише тоді залишається надбанням цивілізації, що приносить людині користь, коли поводитися з ним відповідно до правил безпеки.

    26 червня, майже о 15.00 за к.ч., у аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення: у м. Виноградів, по вул. Конституції, 5, сталася аварійна ситуація, пов’язана з користуванням газом у побуті.
    Як повідомила головний інженер Виноградівського УЕГГ Марія Попович, причиною аварійної ситуації виявилася спроба суїциду, до якої вдався містянин Василь Р., 1973 р.н. Зачинившись у приміщенні власної кухні, чоловік, вирішивши звести рахунки з життям, відкрив газовий кран духової шафи, загазував приміщення та підпалив газоповітряну суміш. Внаслідок вибуху потерпілий отримав опік голови, верхніх та нижніх кінцівок, опіковий шок.
    Незважаючи на оперативне доправлення до реанімації Виноградівської районної лікарні, Василь Р. через травми, що виявилися несумісні з життям, помер.
    ПАТ «Закарпатгаз» попереджає: газ лише тоді залишається надбанням цивілізації, що приносить людині користь, коли поводитися з ним відповідно до правил безпеки. Нехтування ж вимогами, що покликані зберігати ваше здоров’я та життя, тим більше – використання природного газу в якості засобу зведення рахунків із життям, неприпустимі.
    Будьте обережні, не піддавайте небезпеці рідних та співгромадян!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору