ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпаття екстрадовано організатора каналу нелегальної міграції (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Закарпатське СБУ повідомляє...

    До України екстрадовано з Чехії мешканця Закарпаття, який перебував у міжнародному розшуку та підозрюється Службою безпеки України в організації каналу переправлення мігрантів до Європейського Союзу.

    На початку 2013 року зловмисник у складі організованої групи разом з рідним братом переправляв нелегалів через держкордон України. У травні того ж року діяльність угруповання викрили співробітники Управління СБУ в Закарпатській області.
    Для уникнення кримінальної відповідальності, брати після внесення застави тривалий час переховувалися за кордоном та були оголошені у міжнародний розшук. За інформацією СБУ двоє зловмисників були затримані у Чехії місцевими правоохоронцями у 2014 році.
    Один з братів був екстрадований в Україну у травні цього року. Обом зловмисникам суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.
    Третій організатор незаконного переправлення мігрантів торік був засуджений до трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.
    Прес-центр СБ України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору