ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандал! Берег Дніпра забудовують Кобзон і Табачник

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Затока Берковщина виходить в Дніпро.

    Вісім гектарів землі на березі Дніпра збирається забудувати акордеоніст Ян Табачник разом з персоною нон-грата в Україні Йосипом Кобзоном.

    На столичному пляжі, що їм належить, уже почалося загадкове будівництво, хоча ще півроку тому київські депутати обіцяли повернути у власність міста землю, йдеться в сюжеті ТСН.
    Камені і опалубки на київському пляжі з'явилися днями. Що тут буде - місцеві не знають.
    «Роблять фундамент, хочуть щось будувати. У кого є гроші - у того і влада », - коментують люди. «Вони такі розумні, можуть геть там ворота перекрити - і люди ні на пляж, ні на рибалку не потраплять. Тим більше Кобзон, великий друг України. Табачник, до речі, теж недалеко від нього пішов », - додають місцеві.
    Це затока Берковщина, що виходить в Дніпро. Тут майже 8 гектарів скандальних земель. Ще в 2003 р Київрада щедро надав їх в оренду на 25 років «Міжнародному творчому центру Табачника», серед засновників якого є і співак-українофоб Йосип Кобзон.
    У кадастровій карті - власниками пляжу вони є досі. Охоронці територію від телекамер тікають. Залишають по собі їжу і журнал записів. Там марки і моделі машин, які приїжджають і цікавляться забудовою. Незрозумілі люди з'явилися майже відразу після втечі охоронців і почали цікавитися діяльністю журналістів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору