ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Троє громадян Угорщини позбулись своїх автівок через тютюнову контрабанду (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    38 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Учора в рамках проведення короткочасних локальних заходів з використанням службових собак, прикордонники у трьох випадках запобігли контрабанді 3655 пачок тютюнових виробів.

    У пункті пропуску «Лужанка» у двох автівках, які прямували з України в Угорщину, в ході спільного прикордонно-митного контролю, за допомогою службового собаки Теро прикордонники виявили приховані тютюнові вироби. Порушниками виявилися громадяни Угорщини. Один з іноземців прибув у пункт пропуску автомобілем марки «Пежо», інший автомобілем «Фольксваген»
    Перемістити сигарети через кордон чоловіки намагались приховавши їх у конструктивних порожнинах транспортних засобів. Також, аби надійніше приховати тютюнові вироби, один з іноземців обладнав своє «Пежо» спеціально виготовленим тайником під днищем багажного відсіку кузова автомобіля. Дістати сигарети зі схованки прикордонники змогли тільки після демонтажу задніх сидінь та відкриття металевої кришки багажного відсіку, яка керувалася за допомогою дистанційного пульта.
    У першому випадку в автомобілі «Пежо» було виявлено цигарки марки «Compliment Super Slims 3» - у кількості 2400 пачок та “Lifa Super Slims3”- у кількості 100 пачок. У «Фольксвагені» ж правоохоронці, виявили 660 пачок контрабандного тютюну.
    Вже ввечері цього ж дня, в пункті пропуску «Дякове», Теро «винюхав» громадянку Угорщини, яка намагалась провезти до Румунії 495 пачок сигарет марки «Compliment Super Slims». Жінка приховала тютюнові вироби у паливному баку свого «Фольксвагена».
    В усіх трьох випадках сигарети та автомобілі, які були використані як засоби перевезення контрабанди, вилучено встановленим порядком.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору