ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Україна програла перший матч на Євро-2016 чемпіонові світу (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Євро-2016. Німці перемогли українців - 2:0.

    Календар Євро-2016 підніc збірній України випробування в першому ж матчі у вигляді зустрічі з Німеччиною — чинним чемпіоном світу. Можливо, це й на краще, оскільки вкочуватися в турнір краще грою проти фаворита групи, а не проти прямих конкурентів за місця в плей-офф.



    Німеччина — Україна — 2:0 (1:0)


    Склади команд:


    Німеччина:


    1. Ноєр, 2. Мустафі, 3. Гектор, 4. Геведес, 6. Хедіра, 11. Езіл, 11. Дракслер (9. Шюррле, 79), 13. Мюллер, 17. Боатенг, 18. Кроос, 19. Гьотце (7. Швайнштайгер, 89)


    Запасні: 12. Лено, 22. Тер Штеген, 5. Гуммельс, 10. Подольськи, 14. Джан, 15. Вайгль, 16. Та, 20. Сане, 21. Кімміх, 23. Гомес


    Головний тренер: Йоахім Льов


    Україна:


    12. П’ятов, 3. Хачеріді, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Зозуля (11. Селезньов, 66), 9. Коваленко (21. Зінченко, 74), 10. Коноплянка, 13. Шевчук, 16. Сидорчук, 17. Федецький, 20. Ракицький


    Запасні: 1. Бойко, 23. Шевченко, 2. Бутко, 4. Тимощук, 5. Кучер, 14. Ротань, 15. Будківський, 18. Рибалка, 19. Гармаш, 22. Караваєв


    Головний тренер: Михайло Фоменко


    Голи:


    1:0 - Мустафі (19), 2:0 — Швайнштайгер (90+3)


    Попередження і вилучення:


    Коноплянка (68)


    2 червня 2016, 22:00, Франція, Лілль, стадіон П’єр Моруа


    Всі ми знаємо, що наша збірна вже мала досвід стартового матчу на великому турнірі проти збірної-гранда. У 2006-му році на Мундіалі “жовто-сині” розгромно програли Іспанії (0: 4), але у підсумку вийшли з групи з другого місця, інформує champion.com.ua.

    Так, з того часу українська команда майже повністю змінилася, і хотілося вірити, що в кращу сторону. На жаль, підопічні Михайла Фоменка програли стартовий матч, програли з рахунком 0:2, але хлопці показали, що мінімум претендують на вихід з групи. Точно можна сказати, помітно це було по першому тайму. Німці хоч і почали гру на правах фаворита, але перший момент створили саме футболісти збірної України: Федецький поборовся на лівому фланзі за м’яч та виконав передачу у карний на Коноплянку. Євген фактично з лінії карного цілив у 9-тку воріт суперника, однак Нойєр у видовищному стрибку парирував удар на кутовий.

    Варто вважати момент Гектора на 12-й хвилині гольовим? Та де там.. Удар захисника, який змінював у центрі травмованого Гуммельса вийшов дуже неточним. Забити німці змогли лише зі стандартного положення. Ракицький на підступах до карного порушив правила проти Мюллера. На жаль, Кроос зі штрафного як рукою поклав м’яч на голову Мустафі, який відірвався від Сидорчука та поклав м’яч у верхній кут воріт П’ятова - без шансів для голкіпера збірної України. Після цього команди почали грати на зустрічних курсах, ось тільки всупереч звичаю саме українська збірна була ближче до того, щоб забити гол. Так, в одному з епізодів П’ятов по-справжньому врятував свою команду після того, як Хедіра вийшов з ним практично один на один.


    У нас же моментів було більше. То Коноплянка виконав кутовий на дальню стійку, де Хачеріді виграв боротьбу у Мустафі та з близької відстані пробив під поперечку — Нойєр лише показавши рекацію “людини павука” в останній момент викинув руку та перевів м’яч на кутовий! Українці навіть занесли м’яч у ворота, але зробили це вже після офсайду... А ще Боатенг в падінні дивом вибив м’яч з лінії своїх воріт, коли Нойєр вже опинився не при справах після удару від Шевчука. Німці на це нічим у підсумку відповісти не змогли і команди пішли на перерву.



    Розуміючи, що з німцями можна і потрібно грати, другий тайм Україна також почала активно, але, на жаль, чемпіони світу швидко зрозуміили задум та забрали м’яч під свій контроль. Вже на 52-й хвилині м’яч облизнув хрестовину воріт П’ятова після подужного удару від Крооса. Наша збірна відповіла через 5 хвилин, коли міг нашій команді також допомогти стандарт. Втім, потужний удар Ракицького без особливих проблем парирував Нойєр. Потім гра знову пішла ну зустрічних курсах, а вже на 61-й хвилині нашу збірну врятував П’ятов, який нівелював загрозу після потужного удару від Хедіри.

    На 75-й хвилині Андрій намертво взяв удар від Гьотце. Більше моментів німці не створили, втім, у нашої команди після удару зі штрафного від Ракиьцого також попереду було “пусто”. Фоменко зробив ряд замін: Зінченко змінив Коваленка, а Селезньов поміняв Зозулю, втім, на атакувальних діях команди це особливо не позначилося. За дві хвилини до завершення матчу П’ятов ще взяв постріл від Езіла, однак у наступному епізоді вже нічим допомогти не зумів. Вже на третій доданій хвилині наша збірна пропусти контратаку, в результаті якої другий гол забив вийшовший на заміну Швайнштайгер.


    Тут знову культуру пасу продемонстрував Езіл. Він класним переводом знайшов у карному Швайні, який у дотик від газону вдруге пробив П’ятова. Як і прогнозувалося, тепер головна боротьба за вихід у плей-офф відбудеться саме між збірними України та Польщі. Наступний матч команда Фоменка проведе проти Північної Ірланді — програвати вже не можна.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору