ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителі села Руське Поле підтверджують журналістське розслідування Івана Костевича

    26 квітня 2024 п'ятниця
    38 переглядів
    Голова ГР отримав три земельні ділянки в селі Руське Поле.

    Про те, як "голова Громадської ради при Тячівській РДА Василь Лукань, користуючись своїм службовим становищем, отримав три земельні ділянки в селі Руське Поле".

    Доброго дня, шановна редакція сайту "Новини Закарпаття"!
    Пишуть Вам жителі села Руське Поле Тячівського району, про яке ви написали у статті "Голова Громадської ради при Тячівській РДА Василь Лукань, користуючись своїм службовим становищем, отримав три земельні ділянки в селі Руське Поле".
    Хочемо підтвердити, що все написане про нашу землю - чистісінька правда. Від нас простих людей щира вдячність журналісту Івану Костевичу з Тячева , який не побоявся написати правду і вам, що її надрукували.
    На жаль, мало на сьогодні таких принципових і справедливих журналістів, істинних патріотів Тячева, які не служать панам і не продаються за срібняки та захищають простих людей. Честь і слава їм та наше щире людське спасибі. Най Бог додає йому сили у боротьбі за правду і оберігає від усього лихого. Бо правду захищати нині ой як важко.
    А правда така що нашу рідну землю, яку соленим потом заробили наші діди та скупили від багачів, тепер обманним шляхом і задарма забрав якиїсь пройдисвіт Лукань який прийшов у село хто зна звідки і нічого корисного за своє життя для громади не зробив.
    Тож хочемо запитати нашу владу за які такі заслуги голові громадської ради при Тячівській райдержадміністрації Василю Луканю виділили 36 га нашої дідовської землі ? За то що "підгавкував" єцовцю Йовдію, який "лиже" задниці Балогам? Чи за то, що "зарисувався" на Майдані, та
    "примастився" до справжніх патріотів, які кров'ю заплатили за нашу рідну Україну? Він забрав нашу землю, а ми не маємо, де випасати худобу. То невже село дозволить таке безчинство, аби якийсь пройдисвіт командував всією громадою.
    Чому нас не запитали, адже люди були проти того, аби віддавати землю. Нас обманули. Люди ходили на с
    Ми заявляємо відкрито і публічно, якщо звернення Івана Костевича не буде розглянуто відповідними органами і нам не повернуть нашу землю, ми вчинимо самосуд. Сподіваємось, що нова влада об'єднаної громади допоможе нам повернути нашу дідівську землю. І що завдяки публічності, яку надали журналісти нашій проблемі , восторжествує правда. Слава Україні!
    Мешканці села Руське Поле В. Цонинець, М.Бонка, В.Прокоп та ін.
    Такого листа отримала наша редакція на свою редакційну пошту від жителів села Руське Поле.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Увы, господа, вы не более чем рабы