ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три "травневі" вихідні нардепи хочуть скасувати!

    28 березня 2024 четвер
    91 переглядів
    Нардепам День Перемоги ...не потрібен!

    У Верховній Раді мають намір скасувати три вихідні – День міжнародної солідарності трудящих, 1 і 2 травня, та День перемоги, 9 травня.

    Про це йдеться у законопроекті №4722 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо скорочення кількості святкових і вихідних днів)", який був зареєстрований у парламенті, а сьогодні його направили на розгляд профільного комітету.

    Також нардепи пропонують скасувати надання додаткового вихідного у понеділок, якщо державне свято припадає на суботу чи неділю. "В Україні зберігається проблема нераціональної кількості вихідних днів, що є неприпустимим у складний економічний період, який також співпадає з часом міжнародного збройного конфлікту між Росією та Україною", - вважають у Раді.

    Крім того, у пояснювальній записці наголошується, що в Україні продовжують відзначатися певні свята, "позитивний зміст яких був спаплюжений через проросійську пропаганду". Саму тому, за словами авторів, існує необхідність скорочення переліку святкових днів.

    Раніше УНІАН повідомляв, що в Україні в червні буде 11 вихідних з урахуванням християнського свята Трійці та Дня Конституції України, а також традиційних вихідних днів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору