ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівнику ПС Закарпаття повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів (ДОКУМЕНТ)

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Керівник "Правого сектору" Закарпаття Олександр Сачко.

    Керівнику "Правого сектору" Закарпаття Олександрові Сачко вручено підозру від Генпрокуратури про вчинення особливо тяжких злочинів.

    Про це Олександр Сачко повідомив на своїй сторінці у фейсбук:

    " Слава Україні! Ну ось, нарешті звершилося. Отримав офіційну подяку за довгі роки громадської й політичної праці на благо рідної Держави. У вигляді повідомлення про підозру у скоєнні 15 особливо тяжких злочинів від генеральної прокуратури.

    Назвати цей "твір на вільну тему" документом" рука не піднімається. На 48 сторінках проффесіонали-прокурори жалісливо розповідають, як я, будучи організатором і керівником банди, грабував, вбивав, захоплював малолітніх заручників, очолював терористичну організацію, вчиняв опір правоохоронцям, ну і, звісно, хуліганив "з особливим цинізмом". Все переповідати не буду. Повний текст невдовзі буде в мережі у вільному доступі на сторінці мого адвоката Романа Бухтоярова. Сьогодні або завтра чекаю на своє затримання. За законами жанру - серед ночі, з обшуками й непереборним бажанням правопохоронців поспілкуватись.)
    Одразу повідомляю, що наміру переховуватись я не маю і в зазначених у цій "підозрі" злочинах своєї вини не визнаю.

    Панове міліціянти, чекаю вас третю добу, відклав усі справи.

    А тепер про серйозне.
    Режим стагнує. Такі недоладні опуси доказують, що влада в очікуванні невідворотньої Революції поспішає нейтралізувати всіх, від кого чує загрозу. Але нічого не вийде. Режим грабування цілого народу швидко падає. Янукович тому приклад. Цього разу все буде ще швидше. Побратими, кожен з нас знав, яку долю собі обирає, коли складали Посвяту служити Нації. Господь дає нам важкі випробування. Мусимо з честю їх пройти. В ім"я полеглих Героїв і Української Держави для наших дітей.

    Слава Україні!"

    Учасники ПС Закарпаття просять максимальної уваги ЗМІ та громадських активістів до цієї справи, так як, аналогічно самому підозрюваному, жодної вини його в пред'явленому не вбачають.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору