ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські водії: "Пересічка, пересічка!" (ДОКУМЕНТ)

    29 березня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Комітет у закордонних справах ВР підтримав законопроект про «пересічку»

    Голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю надійшла відповідь від голови Комітету Верховної Ради України у закордонних справах Ганни Гопко про результати розгляду законопроекту «Про внесення змін до ст. 380 Митного кодексу України (щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією)».

    Законопроект пропонує суттєво збільшити термін «пересічки» для автомобілів з іноземною реєстрацією, який зараз становить 5 днів.
    Більшість членів Комітету підтримали законопроект, про що повідомлено провідний при розляді цього документу Комітет із питань податкової та митної політики.
    Нагадаємо, що на початку квітня Г.Москаль направив звернення шістьом комітетам Верховної Ради України з проханням невідкладно розглянути законопроект про «пересічку». На сьогодні документ розглянути три комітети, два з яких дали негативний висновок. Комітет з питань європейської інтеграції, Комітет з питань запобігання та протидії корупції, а також Комітет з питань податкової та митної політики свої висновки поки не надали. Г.Москаль направив їхнім керівникам повторного листа з проханням не зволікати з розглядом законопроекту, оскільки зволікання з вирішенням порушених у ньому питань викликає соціальну напругу на Закарпатті.
    1090-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору