ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У місті над Тисою по-звірячому побили чоловіка! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    57 переглядів
    Прикрий інцидент із побиттям стався у Хусті.

    У ніч з 3 на 4 травня на вул. Небесної Сотні, 12, у Хусті стався прикрий інцидент.

    Приблизно о 2 годині ночі в багатоповерхівку вбіг чоловік, за яким гналися двоє зловмисників. Свою жертву вони наздогнали на третьому поверсі і почали лупцювати руками й ногами, розбивши на голові нещасного пляшку з-під алкогольного напою. На крики по допомогу у коридор вийшов один із мешканців будинку. Однак хулігани, не довго розмірковуючи, накинулися й на нього. Почувши галас, поступово з помешкань повиходили й інші сусіди. Після цього зловмисники повтікали.
    На той час перший потерпілий лежав непритомним при вході в багатоповерхівку. У іншої жертви були закривавленими обличчя та шия. До речі, вибіг чоловік із квартири на порятунок прямо з зубною щіткою у руках.
    Очевидці інциденту викликали «Швидку» та правоохоронців. Медики забрали чоловіків на обстеження, поліціанти ж склали протоколи і опитали свідків.
    Поки що невідомо, чи знайдено зловмисників, однак обидві жертви можуть упізнати своїх “катів”, адже незважаючи на темряву, добре розгледіли обличчя злочинців і навіть неодноразово бачили їх у місті.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору