ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чергова партія бурштину затримана на кордоні з Польщею (ФОТО, ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    36 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Для оформлення на виїзд із України на вантажному автомобілі «Івеко» прибув 40-річний житель міста Луцьк Волинської області...



    Учора в міжнародному пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники Луцького загону спільно із співробітниками СБУ попередили спробу незаконного переміщення із України до Польщі майже 6 кілограмів бурштину.


    Для оформлення на виїзд із України на вантажному автомобілі «Івеко» прибув 40-річний житель міста Луцьк Волинської області. Прикордонники запідозрили, що чоловік перевозить заборонені до переміщення предмети, тому і вирішили провести поглиблений огляд його автомобіля із застосуванням технічних засобів прикордонного контролю.


    В ході огляду кабіни вантажівки оглядовою групою під панеллю приладів та під декоративною обшивкою спального відділення було виявлено перемотані скотчем пакунки з необробленим камінням бурштину вагою 5 кілограмів 840 грамів. Пояснити, звідки взялось каміння в його автомобілі, водій-далекобійник не зміг та робив все для того, щоб охоронці кордону в це повірили.


    Для прийняття відповідного правового рішення каміння бурштину відправлено на експертну оцінку, автомобіль, як засіб незаконного переміщення товарів, оцінено на загальну суму 277 тисяч гривень та вилучено.


    По даному факту до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору