ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто вони такі - «Щасливі голі люди»? (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    31 переглядів
    Ужгородці знайомилися із щасливими і голими людьми

    У понеділок, 11 квітня, в Ужгороді відбулась офіційна презентація нової книги української письменниці Катерини Бабкіної «Щасливі голі люди».

    Разом із президентом Міжнародної літературної корпорації MERIDIAN CZERNOWITZ Святославом Померанцевим Катерина поспілкувалася з ужгородськими шанувальниками та розповіла про своє нове творіння.
    «Мені дуже хотілося написати книгу про час. Про конкретний відрізок часу, який є провідним героєм цих оповідань. Це час із 1980 до 2015 року. Це час, коли народилися, виросли і сформувалися кілька поколінь дорослих українців, які зараз формують країну такою, яка вона є. Епоха змін цих людей дуже сильно поламала завдяки обставинам, у яких вони жили. Вони через це дуже поламані. Тому мені хотілося розповісти, з чим всередині себе всі ці люди живуть і чому вони такі, які вони є, чому те, що вони роблять, вони роблять, так, як вони роблять», - розповіла Катерина.
    «Назва весела. Обкладинка яскрава. Але книжка по суті страшна. Це книжка про те, як давати собі ради із тим всім, що ти маєш. Це не автобіографічна книжка, але біографічна. Це все реальні історії реальних людей. Всі ці речі так чи інакше траплялися з людьми, з якими я зіштовхувалася», - додала авторка.
    «Щасливі голі люди» – тематично об’єднаний цикл оповідань Катерини Бабкіної про щастя або, якщо точніше, про те, що стається з нами перед ним. Це історії про покоління тих українців, хто ще краєм життя застав совок і руїну по ньому, хто виріс і зміцнів як міг, радше не завдяки, а всупереч усьому, що з ними відбувалося; про те, як ці люди живуть тепер і взаємодіють зі світом, в якому – і війна, і любов, і еміграція, і Ханой, і Нью-Йорк, і мертві, і живі, і сліпі, і немудрі. І головне – про те, як з цим усім бути щасливим.
    000-516-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору