ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська прокуратура розслідує справу з незаконного видобування каменю в Пацканьові

    20 квітня 2024 субота
    75 переглядів
    Ужгородщина. Спецгрупа з прокурорів розслідує незаконне видобування каменю.

    Ужгородською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатого за ч.4 ст.240 КК України, за фактом травмування 4 осіб, у тому числі, де одна особа загинула в с.Пацканьово під час незаконного видобування каменю.

    Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, з метою найшвидшого та оперативного розслідування даного кримінального провадження Ужгородською місцевою прокуратурою створено спеціальну групу з прокурорів.
    Встановлено, що 9 квітня, під час незаконного видобування каменю в с.Пацканьово, Ужгородського району, внаслідок обвалу скали було травмовано чотирьох місцевих жителів, один з яких помер на місці події, інші доставлені з важкими тілесними ушкодження до реанімаційного відділення Ужгородської міської та районної лікарні.
    На даний час проводяться першочергові та інші слідчі дії, спрямовані на розкриття кримінального правопорушення та встановлення осіб, які його скоїли.
    Частина 4 ст. 240 КК України – порушення правил охорони або використання надр що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.
    Якщо комусь з громадян відома інформація, яка може допомогти слідству, прохання звертатися до прокуратури, – кажуть у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору