ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді група підлітків згвалтували 13-річну школярку і записували все на телефон

    20 квітня 2024 субота
    90 переглядів
    Неподалік 16-типоверхівки у м.Ужгород була згвалтована 13-тирічна школярка

    Ще 11 лютого 2016р серед білого дня у проміжок часу з 14:30год до 17:00г на старому кладовищі, що знаходиться неподалік 16-типоверхівки у м.Ужгород була згвалтована 13-тирічна школярка хлопчиками вік яких 15 років. Усе що робили із дівчинкою підлітки фільмували на телефон.

    Дівчинка зізналась мамі про факт насильства над нею майже через місяць. Школярка відмовлялась ходити в навчальний заклад. Виявилось, що малолітні насильники шантажували дівча, принижували її, знущались та розповсюджували по школі серед інших хлопців пікантні фото. Погрожували викласти знімки в соцмережі. Саме таким чином через інших учнів школи фотографії потрапили у руки батьків та правоохоронних органів.

    Є ще відеодокази із камер, надані офісами, що розташовані у 16-тіповерхівці. На кольорових записах з камер видно, як підлітки тягнуть у сторону кладовища дівча, що пручається. Що цікаво, поряд проходять люди (дідусь, якісь чоловіки, жінки) і жоден з них не втрутився на захист школярки.

    Насильники із благополучних та забезпечених сімей. У школі вони вели себе зухвало. Відбирали в менших дітей телефони, кишенькові кошти, частенько були задіяні у бійках.

    Один із хлопчаків рік тому зустрічався із цією дівчинкою. Видно із відеодоказів, як саме він стусає колишню подругу та грубо виштовхує її за 16-типоверхівку.

    Тепер батьки малолітніх злочинців задіюють усі зв’язки аби врятувати своїх чад від відповідальності. Навчені насильники в один голос твердять, що школярка добровільно пішла із ними на кладовище та віддавалася усім гуртом.

    Міліція вважає що доказів достатньо, однак є проблемою певною те, що дівча не одразу розповіло мамі про свою біду. Правоохоронці. невпевнені чи понесуть кару злочинці, адже чимало чого залежить від наших “непідкупних та некорумпованих” суддів.

    Було б добре, якби представники ЗМІ та активісти взяли розслідування цього злочину під контроль, – зазначає Інна Конар.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Гарячі ціпоньки демонструють сексуальність і розпусту в атмосфері вседозволеного "пофігізму" (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору