ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті жорстоке вбивство - чоловік палицею забив до смерті свого сусіда

    16 квітня 2024 вівторок
    60 переглядів
    В гірському селі Люта на Березнянщині сталося вбивство

    У гірському селі Люта Великоберезнянського району в результаті п'яної сварки сталася трагедія



    За інформацією поліції Закарпаття, в січні цього року в гірському селі Люта на Березнянщині сталося вбивство. Сусіди повідомили в поліцію про те, що сніг у дворі їх 65-річного сусіда закривавлений, і там сталася бійка.

    У село прибула слідчо-оперативна група. У будинку за вказаною адресою поліцейські знайшли закривавлене тіло 55-річного сусіда господаря. Потерпілий жив в Ужгороді, в Люті мав рідну домівку і час від часу туди навідувався. Поратися по господарству йому допомагав на дев'ять років старший сусід. Звичайно, не обходилося без чарки.

    У той фатальний день ужгородець приїхав в село і навідався в гості до сусіда. Чоловіки спочатку мирно вживали алкогольні напої, а далі, як часто буває між нетверезими, між ними виникла сварка. Причина поки невідома: вбивця вперто мовчить, а вбитий вже нічого не скаже ...

    Словесні образи перейшли в бійку. Все відбувалося у дворі. Розлючений господар схопив палицю і став нею бити свого недавнього приятеля . Коли заспокоївся, жертва вже не подавала ознак життя. Злякавшись відповідальності, вбивця затягнув тіло в будинок і спробував приховати сліди злочину. Однак видали його сусіди, які бачили бійку.

    За даним фактом поліція почала кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Справу розслідували слідчі слідчого управління ГУНП області. Підозрюваний все наполегливо заперечував, придумував кожен раз інші версії. Те говорив, що п'яний гість сам впав, то його побили невідомі ...

    Однак проведена експертиза та інші зібрані докази довели вину затриманого.

    Зараз кримінальне провадження з обвинувальним актом вже направлено до суду. Він і визначить остаточну долю фігуранта справи.

    За вбивство людини 65-річному чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

    ЧИТАЙТЕТ ТАКОЖ ШОК! Колектори згвалтували жінку-боржницю на очах у чоловіка і дитини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору