ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автомобілі з підробленими номерами агрегатів кордони України не пройшли!

    25 квітня 2024 четвер
    71 переглядів
    Авто італійської реєстрації намагались незаконно завезти в Україну

    Обидва транспортні засоби були італійської реєстрації.

    Цієї ночі в пункті пропуску «Порубне» співробітники Державної прикордонної служби України завадили двом спробам незаконного перевезення через кордон автомобілів з підробленими номерами агрегатів. Обидва транспортні засоби були італійської реєстрації.

    Так, опівночі на в’їзд в Україну по смузі руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль «Лендровер» 2014 року випуску, за кермом якого перебував 43-річний громадянин Румунії. У прикордонного наряду виникла підозра, що транспортний засіб можуть переміщувати з порушенням законодавства України. Вже під час проведення повної ідентифікації автомобіля прикордонники виявили можливі ознаки знищення первинного VIN-коду кузова та неспівпадіння VIN-номеру, зазначеного в реєстраційних документах.

    Через півгодини в пункт пропуску прибув інший автомобіль марки «БМВ Х5» 2010 року випуску, яким керував 28-річний українець. В цьому випадку прикордонний наряд також виявив можливі ознаки знищення первинного номера кузова шляхом механічного втручання.

    На місце події були викликані правоохоронці. Після складання процесуальних документів представники Національної поліції вибули з пункту пропуску разом із автівками та потенційними порушниками українського законодавства для проведення подальших слідчих дій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору