ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Де і з ким відсвяткував 40-річчя Володимир Кличко: нардепи, олігархи і тисяча доларів за вхід! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    133 переглядів
    Кличко, схоже, не вірить у забобони щодо святкування 40-річчя!

    Боксер Володимир Кличко, схоже, не вірить у забобони щодо святкування 40-річчя. Днями іменинник по-багатому відгуляв свій ювілей, поєднавши його із благодійним аукціоном фонду імені себе і брата.

    Володя влаштував пишну вечірку в одному зі столичних п'ятизіркових готелів. А в гості запросив купу багатих гостей. Щоправда, останні мали заплатити за вхід майже 1 тисячу доларів – саме стільки коштував квиток на гала-вечерю.

    Дами в хутрах і вечірніх сукнях, чоловіки у дорогих костюмах у супроводі бодігардів почали збиратися на захід близько сьомої вечора


    mer_kli.jpg
    Мер Києва Віталій Кличко приїхав на вечірку "два в одному": ювілей брата й благодійний аукціон


    Серед тих, хто не пошкодував викласти 26 тисяч гривень за вхід на вечірку, були помічені нардепи Антон Геращенко, Сергій Льовочкин, Вадим Новинський, забудовник та заступник мера Києва Ігор Ніконов, співачка Асія Ахат з чоловіком, російський звідник Петро Лістерман тощо. А от чи була на дні народження коханого актриса Хейден Пенетьєрі – не відомо.

    Незважаючи на те, що захід був заявлений не як святкування дня народження Кличка-молодшого, а як благодійний аукціон, більшість тих, хто приїхав, тягли із собою оберемки червоних троянд та великі пакунки із подарунками для Володі.


    volo.jpg
    Іменинник Володя в оточенні гостей. А де ж Хейден?


    Журналістів на вечір не пустили, а гостей попросили не показувати фотографій та не розповідати подробиць.

    Самі брати Клички розповіли лише про те, чиї лоти продали на аукціоні, та скільки зрештою вторгували на благодійність, а саме 3 мільйони доларів.


    volo2.jpg
    Депутат Вадим Новинський крокує на вечірку в супроводі охорони


    volo3.jpg
    Тисячу доларів за вхід не пошкодувала колись співачка-скрипалька Асія Ахат із чоловіком, який допомагав жінці пересуватися на "диво-підборах"



    volo5.jpg
    Ігор Суркіс бере доньку Марину не лише на матчі


    Такий собі міні-звіт було опубліковано та сторінці боксерів у Facebook:

    "Друзі! Цього року традиційний благодійний захід Klitschko Foundation, який відбувся в мій 40-й День народження, зібрав безпрецедентну суму пожертвувань – понад 3 мільйони доларів! Ми вдячні всім, хто зробив внески".


    volo6.jpg
    Брати Клички й погуляли, й грошей назбирали



    "Я хочу також сказати величезне спасибі Арнольду Шварценеггеру, Сильвестру Сталлоне, Роже Федереру, Роберту Бейкеру, видавничому дому "Taschen", Олександру Повєткіну, Андрію Шевченку, компанії "Porsche" і Князю Монако Альберу II, які надали лоти на благодійний аукціон. Всі зібрані гроші підуть на реалізацію проектів фонду", – йдеться у повідомленні від імені іменинника.

    Нагадаємо, ще нещодавно Володимир Кличко був в Америці, де розважав своїх дівчат - звозив на пляж наречену-актрису Хейден Пенетьєрі та доньку Кайю Євдокію.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Королівський розмах! На весіллі сина російського олігарха гостей розважали : Дженіфер Лопес, Стінг, Патрісія Каас, Енріке Іглесіас, Алла Пугачова та інші (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору